Kapcsolat

Szépvölgyi Ákos

Elnök

Tel: 20/384-4472

 

Márkus János

Gazdasági Alelnök

Tel: 30/368-3162

 

E-mail: polgardihe@gmail.com

Megjelent a MOHOSZ 2023. évi horgászrendje

2022.12.06.

Az 2023. évi horgászrend valamennyi, a MOHOSZ szervezeti rendszerébe tartozó horgászszervezet által horgászati célra hasznosított halgazdálkodási vízterületre, a helyi horgászrendek szabályozásával együttesen érvényes

A MOHOSZ közfeladat-ellátása egyaránt kiterjed a horgászokra és a horgászszervezetekre. Természetes, hogy a horgászat gyakorlása, a feltételek megteremtése során a két érdek sokszor nem teljesen egyezik, ugyanakkor vitathatatlanul közös érdek a magyar horgászvizek természeti értékeinek, halállományának megőrzése, de a vízparti környezet és a szolgáltatások fejlesztése is. E munka során a horgászszervezetek képviselőinek konstruktív együttműködésével fokozatosan tovább egységesítjük a halgazdálkodási szolgáltatási és a szabályozási környezetet is.

Közös érdekünk a szabályok betartása. Kérjük, hogy a horgászatra és a horgászat környezetére vonatkozó szabályok alkalmazásával Önök is támogassák munkánkat, járuljanak hozzá a vizek és a vízpartok nyugalmához, további fejlesztéséhez. Jó egészséget, sok szabadidőt és emlékezetes horgászélményeket kívánunk mindenkinek!

Az országos horgászrend itt érhető el:

orsza-gos-horga-szrend_2023_1_2_o-sszevont_jegyekhez_jo-va-hagyott_hasa-bos_3a4-73-.pdf

vissza